Over Printking.be

Met Printking ben je steeds aan het juiste adres voor al jouw communicatie & drukwerken!

Al meer dan 20 jaar verzorgen we vanuit het hartje van Sint-Truiden kwalitatieve drukwerken en leveren we wereldwijd tot aan de deur, bij je thuis of op kantoor.

Printking beschikt over een uitgebreid productengamma met een ruime keuze in materiaal en papiersoorten. Onze missie is: Kwaliteitsdrukwerk leveren in een zeer korte tijd en steeds aan bijzonder scherpe prijzen.

Maar minstens net zo belangrijk is het makkelijk maken om jouw drukorders online te kunnen plaatsen. Daar gaan we voor. Elke dag. Start vandaag nog met het aanmaken van jouw eigen account op printking.be en ontdek hoe makkelijk het is om orders te plaatsen, op te volgen en ook bij te bestellen.

Ben je op zoek naar professionele grafische werken zoals logo- & huisstijlontwerp, layout en DTP? Heb je nood aan creatieve en goed scorende online oplossingen zoals websites, e-commerce of mailings? Visueel sterke eyecatchers nodig? in 2D, 3D, video of animatie? Contacteer ons via info@doubleghum.be of neem een kijkje op www.doublegum.be