Bodywarmers bedrukken

Bodywarmers bedrukken

Onvoorspelbaar weer vraagt om kwalitatieve bedrukte bodywarmers! Voor de perfecte balans van functionaliteit en stijl, bedruk je onze bodywarmers.

Verberg filters Toon filters

| |

Back online soon

Bodywarmers bedrukken

Bodywarmers zijn veelzijdig en kunnen voor elke gelegenheid worden gedragen. Aangepaste mouwloze jassen zijn een ideale keuze voor werk of andere activiteiten vanwege hun comfort en bewegingsvrijheid. Perfect om uw bedrijf te promoten. Hun uniforme uitstraling is ideaal voor teambevordering, en als promotionele items bieden gepersonaliseerde bodywarmers met uw logo of ontwerp een elegante herinnering aan uw bedrijf. Versterk uw merk met een combinatie van functionaliteit en gepersonaliseerde stijl door het bedrukken van bodywarmers.

Welke technieken worden gebruikt om bodywarmers bedrukken ?

Borduren: Deze methode houdt in dat draad rechtstreeks op een kledingstuk wordt genaaid om je ontwerpen of logo's te creëren. Borduren is de meest duurzame personalisatietechniek; het benadrukt je ontwerp, voegt textuur toe en zorgt voor een hoogwaardige uitstraling. Het geborduurde motief kan tot 6 kleuren bevatten.
Zeefdrukken:Dit is een populaire methode voor kleding en textiel waarbij inkt door een gaaszeef op de stof wordt gedrukt, waardoor levendige en duurzame afdrukken ontstaan. Het is beschikbaar vanaf 100 stuks en biedt ruimte voor maximaal 4 kleuren.