Gepersonaliseerde Jassen & Parka's

Gepersonaliseerde Jassen & Parka's

Ontwerp je eigen jas of parka voor elke gelegenheid en personaliseer ze met het ontwerp of logo van jouw merk! Houd je team warm en stijlvol.

Verberg filters Toon filters

| |

Back online soon

Bedrukken van gepersonaliseerde jassen en parka's

Jassen en parka's zijn veelzijdig, gemaakt van hoogwaardige materialen die kunnen worden aangepast aan het imago van jouw merk. Of je nu betrouwbare bescherming nodig hebt in koude en natte omstandigheden of een stijlvolle toevoeging aan het uniform van je team, deze kledingstukken bieden een scala aan voordelen.
Het aanpassen van jassen en parka's voor jouw team gaat verder dan het comfortabel warm houden; het is een krachtig promotiemiddel bij evenementen, beurzen en op de werkvloer. Versterk de identiteit van jouw merk en teamgeest met gepersonaliseerde buitenkleding die er niet alleen goed uitziet, maar ook een praktisch doel dient.

Welke technieken worden gebruikt om parka jassen te bedrukken?

Borduren: Deze methode houdt in dat draad rechtstreeks op een kledingstuk wordt genaaid om je ontwerpen of logo's te creëren. Borduren is de meest duurzame personalisatietechniek; het benadrukt je ontwerp, voegt textuur toe en zorgt voor een hoogwaardige uitstraling. Het geborduurde motief kan tot 6 kleuren bevatten.
Toch op zoek naar iets anders?

Toch op zoek naar iets anders?

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.